Rijpere huid

    Huidverzorging afgestemd op de rijpere huid

    In mijn praktijk doe ik tijdens elke gezichtsbehandeling een huidanalyse en gebruik ik producten afgestemd op het huidbeeld. Bij een rijpere huid, wordt de rijpere huid intensief verzorgd met producten afgestemd op de rijpere huid. Zoals maskers, een ampul, serum en dagverzorging en ook de reiniging zijn afgestemd op de rijpere huid. IngrediŽnten in deze producten zijn ingrediŽnten die afgestemd zijn op de verzorging van de rijpere huid zoals bijvoorbeeld hyaluron, immortelle, rode klaver, arganolie, en duindoornolie.

    Naast de producten van Provida organics gebruik ik bij een intensieve verzorging van de rijpere huid tijdens een gezichtsbehandeling ook producten van Provida organics Complimentess. Anti-aging natuurcosmetica. Complimentess is een puur biologische anti-aging huidverzorgingslijn en exclusief verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten. Complimentess is een puur biologische anti-aging huidverzorgingslijn met CVC extract (Complimentess-Vitamin-Complex). Dit extract bestaat uit 10 effectieve biologische ingrediŽnten uit eigen landbouw of van Demeter kwaliteit. Complimentess bevat o.a. de ingrediŽnten groene thee, aloť vera, heilaarde, duindoorn en vele essentiŽle vitamines, fruitzuren en mineralen die de huid alles geven wat het nodig heeft. Voor een intensieve natuurlijke huidverzorging.

    U heeft ook de mogelijkheid om een gezichtsbehandeling uit te breiden met een speciale oogbehandeling en/of halsbehandeling. Dit zou eenmalig kunnen zijn maar indien gewenst is deze combinatie met een oogbehandeling en/of halsbehandeling ook vaker in een jaar mogelijk. Ik geef u hierin graag advies en is er de mogelijkheid dit te overleggen.